Cetatea Ponorului
Cetatile Ponorului sunt un fenomen carstic recunoscut la nivel international, cetatile fiind declarate in 1952 rezervatie naturala.
Cetatile Ponorului sunt un fenomen carstic recunoscut la nivel international, cetatile fiind declarate in 1952 rezervatie naturala.
Pestera Cetatea Radesei se afla in judetul Bihor si reprezinta o cale de acces spre Valea Radesei.
Cheile Rametilor supranumite cheile Rametului sunt cel mai mare obiectiv natural al muntilor Trascau.
Coada lacului Lesu este un lac preferat de turisti atragand an de an un numar in crestere de turisti.
Pestera Meziad din judetul Bihor este considerata una din cele mai mari pesteri din Romania, situata pe trei nivele, dintre care doua nu sunt accesibile pentru turisti.
Pestera Campeneasca are circa 20 de metri inaltime, in spatele acestei pesteri formandu-se cea mai mare cascada subterana din Romania.
Panorama muntilor Apuseni dezvzluie in fata iubitorilor de munte privelisti care cheama spre a fi descoperite.Dealul Piatra Galbenei fiind una din aceste locatii spectaculoase.
Rezervatia Padis este considerata a fi una din cele mai frumoase regiuni de vacanta din Romania, ce apartine de muntii Apuseni. Obiectivele din Rezervatia Padis fiind considerate de asemena rezervatii stiintifice.
Lumea Pierduta este o rezervatie naturala din Pietroasa ce ascunde galeri subterane localizate pe un platou carstic.
Pestera Ghetarul Focului Viu din Valea Galbena este o pestera ce ascunde un bloc de gheata, al treilea ca marime din Romania.